Klein Vaarbewijs 1: Geslaagd!

Na veel studie en inspanning was het dan zo ver, vandaag deed ik het examen Klein Vaarbewijs 1 in Dordrecht. Ruim op tijd vertrokken en nog even alles doornemen. Even een praatje maken en wachten tot het gaat beginnen.

Toen was het moment daar. Iedereen kreeg een afgeschermde werkplek toegewezen en voor ik het wist was het examen begonnen. In alle rust ben ik begonnen, de lastige vragen overgeslagen en deze aan het eind gemaakt. Toen alles was ingevuld had ik nog meer dan genoeg tijd over en alles nog eens goed doorgelopen. Twee vragen met twijfel, een paar met een dubbel gevoel. Al met al tevreden het examen afgesloten en mijn spullen ingeleverd. Dan wachten op de uitslag…

Dat wachten duurde maar even want binnen een paar minuten werd ik al geroepen en was de uitslag bekend. Met 72 behaalde punten van de 80 was ik geslaagd! Gelijk werd het pasje gemaakt en niet veel later stond ik glunderend weer buiten. Yes! Die is binnen! šŸ™‚

Een mooi resultaat, hier was ik super blij mee! Toch wel een paar maanden aan het leren geweest, twee keer in de week klassikaal cursus gevolgd bij Vaarschool S.A.W. met Aart Verschoor als leermeester in een mooi klein clubje cursisten. Hier heb ik heel erg veel geleerd. Aart, bedankt voor alle inspanningen!