Weekend Keulen met MSG

Vanwege het 25-jarig jubileum van MSG Nederland zijn we met zijn allen vrijdag 26-10-2018 naar Keulen afgereisd. Na een vermoeiende heenreis met veel files aangekomen in Hotel Santo. Nadat iedereen was ingecheckt liepen we naar Brauhaus am Kolsche Boor, een groot Duits eethuis waar we lekker hebben gegeten.

Zondag na het ontbijt hebben we een stadswandeling door Keulen gemaakt naar De Dom. Hier hebben we met een gids een rondleiding gehad. Wat was dat groot en hoog. Best interessant om te horen hoe het daar allemaal is gegaan en wat er werd verteld. Na dit bezoek hebben we een hapje gegeten bij Brauhaus Sunner im Walfisch, een veel kleiner eethuis dan gisteren, maar we hebben zeker niet minder lekker gegeten. Daarna kon iedereen op eigen gelegenheid nog even door Keulen heen en heb ik nog wat mooie foto’s van de omgeving gemaakt. Daarna terug naar het hotel. Toen iedereen weer verzameld was begonnen we aan de terugweg naar huis. De terugreis verliep zonder files en problemen. Een geslaagde reis en leuke dagen achter de rug. MSG, bedankt!