Mini meeting SVDN

Dit weekend is er een meeting van Samen Varen Door Nederland (SVDN). Omdat er al een hoop boten uit het water waren en richting de winterstalling zijn gegaan en er helaas een aantal afmeldingen waren, bleken er maar 2 boten van de groep aanwezig te zijn. De locatie is in de Aakvlaai, dus voor ons een thuiswedstrijd. Helaas waren wij vrijdag en zaterdag verhinderd maar zijn toch vandaag, op zondag ochtend, nog richting de Aakvlaai gevaren.

Ondanks het kleine clubje was het leuk om even kennis te maken met Gerard en Merlijn, en we hebben gezellig nog 2 uurtjes met elkaar doorgebracht. Omdat wij toch op tijd thuis moesten zijn en Gerard nog naar Utrecht moest varen zijn aan het begin van de middag de trossen los gegooid en gingen we terug. Wij voeren voor zodat we Gerard achter ons aan de Biesbosch uit konden loodsen. Daarna over de Amer en de Donge terug naar huis.

Het was erg kort, maar we zijn blij dat we even zijn geweest, hopelijk zijn er de volgende keer meer mensen bij.