Dagje Aakvlaai

Vandaag fijn met het gezin een dagje naar de Aakvlaai gevaren. Het was gelijk een goede test om te kijken of de nieuwe slang van de keerkoppeling weer in orde was, en gelukkig hebben we geen problemen gehad onderweg.

In de Aakvlaai was het best druk voor een mooie zomerse dag maar gezien het ook zomervakantie is had ik het toch drukker verwacht. Het scheelde wel dat het maar 24 graden was.

Het was wel even zoeken naar uiteindelijk hebben we toch een mooi plekje gevonden. Aan de kant lekker gegeten en daarna lekker het water in geweest. Opblaas popcorn en pizza gingen ook het water in een ook is er nog even met het bijbootje gevaren, op mankracht dit keer. Jonge meerkoetjes gezien die werden gevoerd en vogels op het nest. Mooi die natuur.

Kortom, lekker even er tussenuit geweest en allemaal een mooie dag gehad.