Nieuwe dekroosters plaatsen

Met de dekroosters blijft het ellende, vandaag gaan er twee nieuwe op. Tijdelijk, dat dan weer wel, want in het voorjaar mogen ze er weer af en zal het hele deel opnieuw worden geschilderd. Voor nu heb ik daarom een rol plaatrubber besteld en hiervan zelf pakkingen gemaakt. Als ze in het voorjaar opnieuw worden geplaatst gaat de meegeleverde pakking gebruikt worden.

Het lijkt mee te zitten maar schijn bedriegt. Gaatjes van de nieuwe komen net niet goed overeen en de boutjes passen er niet doorheen. Dus de gaatjed in de roosters even u uitboren. Accu leeg dus snel in de lader en de reserve accu gebruiken. Daar kom ik een eind mee gelukkig. Maar als het spul er op zit zie ik dat het rubber het gaat niet afsluit. Hier moet ik straks wat plamuurwerk gaan doen. Voor nu geen optie, toch kitspuit maar klaarmaken. Rondje kit er omheen en nu hopen dat het goed zit. Als laatste de bovenste kap er weer overheen, en wat gepiel met schroeven en bouten maar uiteindelijk zat het spul er weer op.

Zoeklamp terugplaatsen

De zoeklamp zet ik ook weer terug, samen met twee zelfgemaakte pakkingen. Ik zet het draaiende gedeelte van de lamp van binnenuit nu wel vast met de drie bouten zodat het wel vast zit naast nog wel te draaien valt. Dit moet nu ook weer waterdicht zijn. Zonder tape. Zonder doek er in gefrommeld. Binnenkort de lamp zelf nog aansluiten en kijken of die het nog wel doet.