Scharnieren achterkajuit

Ook maar eens naar de deur kijken van de achterkajuit. Deze klemt verschrikkelijk en waarschijnlijk moet er gewoon een randje van de onderkant afgeschaafd worden. Ik heb nog even tijd dus wil even een goede blik werpen.

Ik had al gemerkt dan als je de deur dicht deed, deze ongeveer 2 mm naar boven kwam en aan de onderkant schuurde. Als ik goed kijk dan zit er ruimte tussen de scharnierdelen in. De pin heb ik ik er uitgetikt en een paar ringetjes gevonden. Op 3 plekken 1 ring er tussen gezet en de pen weer teruggezet. Dat scheelt wel, hij gaat beter maar hij moet nog verder omhoog. Dus 2 ringen proberen. Maar 2 ringen krijg ik er met geen mogelijkheid tussen. Maar er is wel ruimte. Ra ra politiepet… De lamp er bij gepakt en beide pennen, en daarmee de hele deur, er maar even uitgehaald. En dan blijkt het scharnier gewoon afgescheurd en een stuk verbogen te zijn.. Daarom past er maar 1 ring (wel schuin) tussen en 2 niet. Dit geldt trouwens ook voor het andere scharnier. Oke. alle ringen terug in de doos, 1 scharnier er compleet afgehaald en die gaat van de week mee naar de bouwmarkt. Niks een randje onder wegschaven, het is tijd voor 2 nieuwe scharnieren!