Railings in de Owatrol D2

Vandaag is het weer Owatrol-dag, voor de vijfde dag op rij. Vier lagen zitten er al op, elke dag eentje. Omdat dit na 12 uur al aardig droog is doe ik aan het begin van de avond de voorkant en de zijkanten, 12 uur later, dus rond 7:00 de volgende ochtend draai ik alles om en doe dan de achterkant. Zo kan ik in 6 dagen tijd alles aflakken.

Het wordt mooi, maar ik begin het nu wel een beetje zat te worden, 2 keer per dag weer alles af. Morgen ochtend de andere kant, en morgen avond eerst een fijn schuurpapiertje er overheen. Daarna de laatste, zesde laag er op. De ochtend er na hetzelfde voor de andere kant. Dan 2-3 dagen drogen, dan kan het eind van het weekend voorzichtig terug de schuur in. En dan even kijken hoe lang het duurt voordat het ’te belasten’ is want dan kan het weer terug aan boord en weer gemonteerd worden. Dat zal wel een verschil geven. Maar nog even geduld, we zijn er bijna…