Lange railingen monteren

Afgelopen week heb ik samen met Sander de lange railingen weer terug naar de boot gebracht. Dit moest lopend gebeuren want 4,50 meter aan 1 stuk past nooit in de auto. Dus samen een mooie wandeling gemaakt, op de boot gelegd en weer terug gelopen.

Vandaag heb ik even de tijd om de twee lange railingen te monteren, want als ze nog een tijd in het gangboord te laten liggen, daar worden ze niet beter van.

Dat is weer een heel verschil met eerst. Het is ook wel weer prettig om sowieso een railing te hebben als je over het gangboord naar voren loopt. Toch een stukje veiligheid.

De gerenoveerde railing op de voorgrond, met de schuifdeur in de oude oorspronkelijke staat… Mijn handen kriebelen, maar ik moet nog even geduld hebben tot het voorjaar begint en het weer beter wordt om daarmee aan de slag te gaan. Wordt vervolgd.