Corona

Gloeiende, gloeiende….

Vrijdag middag begon ik mij al wat minder fijn te voelen. In eerste instantie dacht ik dat het te maken had dat ik iets te veel had gedaan de laatste dagen en het de moeheid was waar ik last van had. In de middag had ik al een uurtje in de achterkajuit gelegen maar dat heeft niet echt geholpen. Omdat ik vrijdag middag de kinderen nog weg moest brengen en ik geen risico wilde lopen, heb ik bij thuiskomst maar een corona zelftest gedaan. En jawel, nu ben ik de Sjaak….

Daarna thuis gelijk in isolatie, ondertussen helemaal gaar en slapen, slapen, slapen….

Eindelijk mooi weer buiten en ready-to-go. Maar de hele planning kan in de prullenbak in. Isolatie en zelf opknappen is nu het enige wat telt. Wat het weer daarna is, geen idee, de deadline van 12 april (gaskeuring) en 23 april (boten te water) blijven wel staan. Heel erg balen. Maar nu eerst uitzieken en opknappen, dan een nieuwe planning maken…