Romp en rand schuren

Vandaag ga ik samen met Monique schuren. Al het blauw op de romp moet licht opgeschuurd worden. Het is een fijn werkje en diverse putjes passeren de revue. Deze schuur ik mooi wat in om geen strakke overgang te krijgen maar een meer glooiende. Dan is het straks een stuk minder zichtbaar.

Monique helpt mee met de grovere stukken bij de rand van de romp en ontfermt zich daarna over de bruine rand. Die moet wit worden en moet ook fijn worden geschuurd. Het gaat redelijk vlotjes maar helaas is het toch meer werk dan gedacht. Toch wel een eind gekomen.

Het resultaat van vandaag, de blauwe romp is klaar, de bruine rand moet volgende keer worden afgemaakt. Ook moet het onderwaterschip nog worden nagelopen want er zijn nog wat kleine stukjes en randjes worden aangepakt. Lekker gewerkt vandaag.