Dierenbos, Cas en Tonny 50 jaar getrouwd!

Deze week verblijven Cas en Tonny met ons een aantal dagen in een luxe bungalow in ‘het Dierenbos’. Zij zijn deze week namelijk 50 jaar getrouwd!

Cas en Tonny zijn al met de taxi gearriveerd als wij met de auto aankomen. Het is een mooi huisje, voorzien van genoeg ruimte, en van mooie gemakken voorzien, zoals een ligbad met regendouche en een privé sauna. Het huisje ligt aan de visvijver dus we hebben een mooi uitzicht.

De kinderen gaan regelmatig zwemmen in het binnenzwembad en vermaken zich verder prima. Wij genieten ook lekker even van de rust en zorgen voor een paar lekkere hapjes tussendoor.

Ondertussen lopen buiten de eendjes rond de vijver, afgewisseld met de meerkoeten. Beiden met een aantal kuikentjes die steeds maar achter hun moeders aan waggelen.

’s Avonds lekker uit eten en natuurlijk even poseren voor een mooie foto. Vandaag zijn Cas en Tonny precies 50 jaar getrouwd. Van harte gefeliciteerd!

Na een soep vooraf voor Cas, en voor ons een soort borrelplankje met een paar verschillende soorten hapjes waar we lekker van hebben genoten, krijgen we onze hoofdmaaltijd op tafel. Schnitzel, saté, vis en hamburger, aangevuld met salades, sausjes en frietjes. Dat smaakt erg goed! We willen eigenlijk nog een lekker ijsje na het eten, maar we kunnen dit niet laten staan en zitten allemaal zo vol dat we het ijsje eerst maar uitstellen, en uiteindelijk maar overslaan vandaag.

Terug naar de bungalow, en onderweg nog even een foto schieten van Cas met Monique samen. Een goede poging maar het pakt toch anders uit :).

Cas en Tonny poseren even met Sander.

En met Amy nog even een 1 of andere pose op 1 been doen of zo… Tadaaaa!

Bij de bungalow kunnen we ook lekker een potje badminton doen. Er staat met vlagen soms wel een harde wind en dat resulteert dat we toch wel een shuttle of 5 van het dak moeten vissen.

We hebben het erg naar onze zin gehad, even lekker genoten van de sauna en ondanks de drukke tijd toch even wat kunnen ontspannen. Maar helaas zijn de dagen zo voorbij en is het al weer tijd om naar huis te gaan. De tassen ingepakt en alles in de auto want we moeten op tijd het huisje uit zijn. De kinderen gaan nog meehelpen met de ezels borstelen en deze uitlaten. Daarna eten we nog iets en dan is het nog tijd om even de bowlingbaan te bezoeken want die staat gereserveerd voor ons.

We bakken er allemaal niet heel veel van, maar dat geeft niet want het gaat om de gezelligheid en gezellig is het zeker! Het uurtje bowlen is helaas ook zo weer om, en dan is het tijd om naar de auto te gaan en het park te verlaten. ‘Even’ wachten op de taxi van Cas en Tonny, en dan gaan we allemaal weer lekker naar huis toe.

Cas en Tonny, hartelijk bedankt voor deze ‘mini-vakantie’! Ik hoop dat jullie net zo hebben genoten als wij!