Over mij

Hoi, ik ben Hugo Buswijller. Voor mijn werk programmeer ik software en web-portals en kan daar een hoop creativiteit in kwijt. Naast mijn werk hou ik er van om creatief bezig te zijn in de vorm van fotografie, videomontage, en knutsel ik nog wel eens wat in elkaar.. of uit elkaar.

Verder ben ik actief in de watersport. Samen met mijn gezin zijn wij regelmatig op de Nederlandse binnenwateren te vinden en dan vooral in de Brabantse Biesbosch waar wij graag met onze boot een rondje varen of overnachten. Ook wat er in en om onze boot moet gebeuren probeer ik zoveel mogelijk zelf te doen en daar ben ik soms toch stiekum wel eens een beetje trots op.
Soms zette ik wel eens iets op Facebook maar had liever iets van mijzelf in eigen beheer, en zodoende ben ik in 2016 dit weblog gestart om wat stukjes uit mijn leven vast te leggen. Zeker in de toekomst zal dit leuk zijn om terug te kijken, maar ik merk ook dat andere mensen het leuk vinden om te lezen. Soms heel serieus, maar ook gewoon leuke of mooie dingen zal ik plaatsen.

Ondanks dat ik heel veel heb verbouwd en gesleuteld aan onze boot, de “Brugal”, hebben wij in november 2021 een andere boot gekocht, de M.S. Ostara. Deze boot moet nog flink opgeknapt worden en om die klussen en ontwikkelingen te kunnen volgen hou ik hier een apart stukje weblog van bij waarop ook meer details naar voren komen.

Ik wens je veel leesplezier en reacties en/of opmerkingen mogen natuurlijk altijd via het contactformulier worden verstuurd.

Groetjes! Hugo